ОБАВЕШТЕЊЕ О ПЛАТФОРМИ ЕДУКА ДИГИТАЛ

Поштовани ученици, наставници и родитељи,

Од јуче је платформа Едука дигитал https://test.e-eduka.rs/ на којој се налазе наши дигитални уџбеници била мета константних хакерских напада. Том приликом је дошло до постављања неприкладних садржаја на саму платформу. Услед тога, привремено смо обуставили рад сајта. Брзом интервенцијом наших програмера даљи напади су спречени и садржаји уклоњени.

Желимо да се извинимо свима вама који сте услед ових атака на сајт имали непријатности и вама који сте морали да на кратко обуставите учење на даљину користећи наше дигиталне уџбенике.

Такође желимо да се захвалимо вама који сте нам се јавили и указали на проблем, као и на великом стрпљењу док се рад платформе не оспособи.

Платформа Едука дигитал сада функционише без проблема.

Да се одређени садржаји не би поново појављивали приликом вашег приступа платформи, пре следећег логовања, у вашем интернет претраживачу обришите историју претраживања (History/ Clear Recent History) и потом изнова укуцајте  https://test.e-eduka.rs/.

Издавачка кућа Едука ће и даље, као део друштвене одговорности, омогућавати бесплатан приступ свим дигиталним уџбеницима.

Ваша Едука