OBAVEŠTENjE O PLATFORMI EDUKA DIGITAL

Poštovani učenici, nastavnici i roditelji,

Od juče je platforma Eduka digital https://test.e-eduka.rs/ na kojoj se nalaze naši digitalni udžbenici bila meta konstantnih hakerskih napada. Tom prilikom je došlo do postavljanja neprikladnih sadržaja na samu platformu. Usled toga, privremeno smo obustavili rad sajta. Brzom intervencijom naših programera dalji napadi su sprečeni i sadržaji uklonjeni.

Želimo da se izvinimo svima vama koji ste usled ovih ataka na sajt imali neprijatnosti i vama koji ste morali da na kratko obustavite učenje na daljinu koristeći naše digitalne udžbenike.

Takođe želimo da se zahvalimo vama koji ste nam se javili i ukazali na problem, kao i na velikom strpljenju dok se rad platforme ne osposobi.

Platforma Eduka digital sada funkcioniše bez problema.

Da se određeni sadržaji ne bi ponovo pojavljivali prilikom vašeg pristupa platformi, pre sledećeg logovanja, u vašem internet pretraživaču obrišite istoriju pretraživanja (History/ Clear Recent History) i potom iznova ukucajte  https://test.e-eduka.rs/.

Izdavačka kuća Eduka će i dalje, kao deo društvene odgovornosti, omogućavati besplatan pristup svim digitalnim udžbenicima.

Vaša Eduka