Edukini materijali za pripremanje završnog ispita

EDUKINI MATERIJALI ZA PRIPREMANjE ZAVRŠNOG ISPITA

Svake godine hiljade učenika završava osnovne škole u Srbiji i odlučuje o daljem obrazovnom usmerenju. Ovo se doživljava kao veliki korak u životu  deteta i često predstavlja izvor brige kako za učenike, tako i za roditelje i nastavnike koji ulažu napor da decu što bolje pripreme za završni ispit.

Otuda je prisutna velika potreba za izvorima koji će omogućiti valjanu pripremu. Eduka unazad nekoliko godina razvija ovaj vid materijala za kojima potražnja svake godine raste.

Đački jezički priručnik

U jednoj knjizi dat kompletan pregled nastavnih sadržaja iz jezika, pravopisa i jezičke kulture od 5. do 8. razreda. Namenjen je redovnoj i dodatnoj nastavi, ali i samostalnom pripremanju učenika za završni ispit. Velika vrednost ovog izuzetnog repetitorijuma su pregledni, tabelarni prikazi svih sadržaja koji omogućavaju lakše usvajanje gradiva. Đački jezički priručnik izvanredno dopunjuje Zbirka zadataka iz srpskog jezika za pripremu završnog ispita.

PRELISTAJ!

 

Zbirka zadataka iz srpskog jezika za pripremu završnog ispita

Ova izuzetno oblikovana zbirka služi za obnavljanje, utvrđivanje i sistematizaciju gradiva kroz ukupno 500 zadataka i predstavlja sadržajnu i kompletnu pripremu za završni ispit. U njoj su dati tipovi zadataka kakve će učenik sresti pri polaganju.

PRELISTAJ!

 

ZBIRKE ZADATAKA ZA PRIPREMU ZAVRŠNOG ISPITA IZ

  • BIOLOGIJE
  • HEMIJE
  • FIZIKE

 

Ove zbirke sadrže optimalan broj zadataka iz svake oblasti. Uz svaki zadatak definisan je standard, a zadaci su podeljeni prema nivoima. Zbirke predstavljaju iscrpnu i kompletnu pripremu za završni ispit.

PRELISTAJ! PRELISTAJ! PRELISTAJ!


PRIRUČNIK ZA SPREMANjE ZAVRŠNOG ISPITA IZ GEOGRAFIJE

Priručnik sadrži listu osnovnih geografskih pojmova u uvodnom delu, a potom i pregled gradiva podeljen po razredima. Odličan repetitorijum gradiva iz geografije u osnovnoj školi.

 

 

 

 

 

 

PRELISTAJ!