УПУТСТВО ЗА КОРИШЋЕЊЕ ЕДУКИНОГ ПОРТАЛА

Поштовани корисници Едукиних уџбеника,

        Од 9. септембра 2019. године, бићете у могућности да уз шифру која ће вам бити додељена, приступите садржајима за стручну подршку на Едукином новом порталу.

        На Едукином порталу ћете за разред у коме радите (наставници разредне наставе) или за предмет који предајете (наставници предметне наставе) наћи материјалe које смо припремили као стручну подршку за ваш рад (приручници и дневне припреме за све предмете, приручник за пројектну наставу, Ковчежићи знања -српски језик, математика и СОН,  приручници за инклузивну наставу, приручници за пројектну наставу, портфолија, едиција зборника Час за углед,  припреме, планови, додатни материјали за рад на часу и сл.). На порталу ћете такође наћи и линкове који вас воде на две различите платформе (Едука дигитал и Моодле) на којима су распоређени ОДОБРЕНИ Едукини дигитални уџбеници и додатни дигитални материјали.

Да бисмо свим корисницима олакшали процедуру приступа овим материјалима, као и повезивање (са портала) са две платформе на којима су Едукини дигитални уџбеници, овде вам је доступно детаљно упутство са редоследом корака:

УПУТСТВО ЗА КОРИШЋЕЊЕ ЕДУКИНОГ ПОРТАЛА