Срећан почетак школске године!

Драги учитељи и наставници,

Желимo вам срећан и успешан почетак школске године. Свесни смо да ће се ове године настава одвијати у посебним околностима и да ће то представљати изазов за наставнике, родитеље и ученике.

Непрекидно се догађају промене на које у интересу ученика треба да одговоримо што спремније. Последње такве промене везане су за доношење нових јединствених планова по којима ће се одвијати настава.

Наша кућа већ годинама уназад корисницима наших издања обезбеђује приручнике са плановима и наставним припремама. Трудићемо се да наше постојеће планове и прирпеме прилагодимо новој ситуацији.

Позивамо вас да пратите наш сајт на ком ће прво бити истакнуте припреме за септембар, организоване према најновијим захтевима Министарства просвете.

У новој школској години учинићемо све да наши онлајн материјали буду што доступнији, а наставници што боље упућени у њихово коришћење.

Трудићемо се да будемо ту за сва ваша питања и недоумице.

Надајмо се да ће овогодишња настава, без обзира на начин одвијања, ученицима пружити довољно подстицајних садржаја, а наставницима осећање професионалне испуњености.

Срдачан поздрав из Едуке