EDUKA NA MEĐUNARODNOJ KONFERENCIJI I SAJMU „NOVE TEHNOLOGIJE U OBRAZOVANjU“

EDUKA NA MEĐUNARODNOJ KONFERENCIJI I SAJMU

„NOVE TEHNOLOGIJE U OBRAZOVANjU“, Belekspocentar, od 8. do 9. juna 2018.

 

Kao i prethodnih godina, Izdavačka kuća Eduka ima zadovovoljstvo da vas pozove da posetite naš štand na Međunarodnoj konferenciji i sajmu „Nove tehnologije u obrazovanju“ i upoznate se sa našim novim materijalima za e-učenje i nastavu.

Konferencija se organizuje po peti put zaredom sa ciljem unapređenja kvaliteta obrazovanja u ovom delu sveta kroz upotrebu informaciono-komunikacionih tehnologija (IKT). Događaj će se održati u Belekspocentru i prostorijama hotela „Holidej In“ u Beogradu, od 8. do 9. juna 2018.

Konferencija je jedinstvena prilika za profesionalni razvoj nastavnog i nenastavnog osoblja u predškolskim ustanovama, školama, univerzitetima i drugim organizacijama.

Dođite da podstaknete svoju kreativnost, osavremenite proces učenja i na što bolji način iskoristite mogućnosti koje nove tehnologije pružaju.

Upoznajte Edukine stručnjake koji su u prethodnom periodu vredno radili na novim digitalnim udžbenicima, kursevima na mudl platformi, elektronskim dodacima za nastavu i učenje i dr.

Rado ćemo vas ugostiti na našem štandu i razmeniti dragocena iskustva i ideje!

Čekamo vas u BELEKSPOCENTRU, od 8. do 9. juna 2018.