Поштовани корисници Едукиног портала,

Од 3. септембра 2018. године, корисници Едукиних уџбеника биће у могућности да уз шифру која ће вам бити додељена, приступите садржајима за стручну подршку на Едукином новом порталу.

На Едукином порталу ћете за разред у коме радите (наставници разредне наставе) или за предмет који предајете (наставници предметне наставе) наћи материјале које смо припремили као стручну подршку за ваш рад (приручници и дневне припреме за све предмете, приручник за пројектну наставу, приручници за инклузивну наставу, портфолија, едиција зборника Час за углед, припреме, планови, додатни материјали за рад на часу и сл.). На порталу ћете такође наћи и линкове који вас воде на две различите платформе („ИС Сава“ и Мудл“) на којима су распоређени ОДОБРЕНИ Едукини дигитални уџбеници и додатни дигитални материјали.

Да бисмо свим корисницима олакшали процедуру приступа овим материјалима, као и повезивање (са портала) са две платформе на којима су Едукини дигитални уџбеници, овде вам је доступно детаљно упутство са редоследом корака:

УПУТСТВО ЗА КОРИШЋЕЊЕ ЕДУКИНОГ ПОРТАЛА