Поштовани корисници Едукиног портала,
Kао корисници Едукиних уџбеника бићете  у могућности да приступите бројним садржајима. На Едукином порталу ћете за разред у коме радите (наставници разредне наставе) или за предмет који предајете (наставници предметне наставе) наћи материјале које смо припремили као стручну подршку за ваш рад (уџбеници у пдф-у,  приручници за пројектну наставу, приручници за интегративну наставу, Ковчежићи знања -српски језик, математика, СОН, природа и друштво,  приручници за инклузивну наставу, портфолија, едиције зборника Час за углед, тестови, 15-минутне провере знања, додатни материјали за рад на часу и сл.).
На самом порталу се налази мени РЕГИСТРАЦИЈА. У зависности од тога да ли сте у разредној или предметној настави, тако ћете се и регистровати.
Сва поља означена звездицом је неопходно попунити.
Корисничко име сами осмишљавате.
Обавезно чекирајте опцију CAPTCHA (нисам робот) и опцију ПОШАЉИ.
По одобрењу регистрације од стране нашег администратора, на вашу мејл адресу (коју сте оставили у формулару приликом регистрације) стићи ће повратни мејл са корисничким именом (који сте сами осмислили) и лозинком коју вам је доделио систем. То корисничко име и лозинку користите приликом пријаве.
Када приступате порталу, идите на опцију ПРИЈАВА и упишите корисничко име и лозинку коју сте добили у мејлу.
По завршеном коришћењу портала, идите на опцију ОДЈАВА.

Регистрација на Едукином порталу важи једну школску годину.