Поштовани наставници,

Многи од вас су током протеклих година имали прилике да уживо учествују на представљањима Едукиних уџбеника. Настављамо у истој традицији, али ћемо се сада сретати онлајн, током серије вебинара на којима ће вам наши уредници и аутори пружити прилику да се упознате са Едукиним штампаним и дигиталним уџбеницима, приручницима за наставнике, са материјалима за Гугл учионицу, као и са свим осталим видовима стручне подршке која је доступна корисницима наших издања.

Задовољство нам је да вас позовемо да се за вебинар Едукини нови уџбеници: Музичка култура за 4. разреда, ауторки Мирјане Смрекар Станковић и Соње Цветковић, и Ликовна култура за 4. разред, уџбеник 1 ауторке Марие Бузаши и уџбеник 2 аутора Јелене Коштице и Горана Ратковића, пријавите и да на тај начин дођете у прилику да се информишете и да са нама поразговарате о начину на који је Едукин тим креирао још једну генерацију сјајних, креативних и интерактивних уџбеника.

АКТУЕЛНИ ВЕБИНАРИ:


СНИМЦИ ОДРЖАНИХ ВЕБИНАРА:

Погледајте снимке до сада одржаних Едукиних вебинара и уверите се вођени нашим ауторима и уредницима у квалитет наших нових штампаних и дигиталних уџбеника за 3. и 4. разред.