Poštovane učiteljice i učitelji,

Mnogi od vas su tokom proteklih godina imali prilike da uživo učestvuju na predstavljanjima Edukinih udžbenika. Nastavljamo u istoj tradiciji, ali ćemo se sada sretati onlajn, tokom serije vebinara na kojima će vam naši urednici i autori pružiti priliku da se upoznate sa Edukinim štampanim i digitalnim udžbenicima, priručnicima za nastavnike, sa materijalima za Gugl učionicu, kao i sa svim ostalim vidovima stručne podrške koja je dostupna korisnicima naših izdanja.

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da za vebinar Nova generacija Edukinih udžbenika za 4. razred odaberete jedan od ponuđenih termina i da na taj način dođete u priliku da se informišete i da sa nama porazgovarate o načinu na koji je Edukin tim kreirao još jednu generaciju sjajnih, kreativnih i interaktivnih udžbenika.

AKTUELNI VEBINARI:

 

 

 

SNIMCI ODRŽANIH VEBINARA:

Pogledajte snimke do sada održanih Edukinih vebinara i uverite se vođeni našim autorima i urednicima u kvalitet naših novih štampanih i digitalnih udžbenika za 3. i 4. razred.

Nova generacija Edukinih udžbenika za 4. razred osnovne škole – YouTube

Nova generacija Edukinih udžbenika: Priroda i društvo za 4. razred osnovne škole, autora Zorice Veinović, Vere Matanović i Vladimira Bokića – YouTube

Nova generacija Edukinih udžbenika: Muzička i likovna kultura za 4. razred osnovne škole. – YouTube

Nova generacija Edukinih udžbenika: Matematika za 4. razred osnovne škole. – YouTube

Nova generacija Edukinih udžbenika: Matematika za 3. razred osnovne škole (komplet 2) – YouTube